G.Weike tech co ltd. European HQ main contact : sales@gweikelaser.com

goed om te weten

Het bestel proces !

Wat is de volgorde van het bestelproces ?

Nadat U via het contactformulier op de website een offerte heeft aangevraagd zal 1 van onze service medewerkers per e-mail contact met U op nemen om de specificaties van de machine met U te bespreken. Daarna ontvangt U een officiele en voor U geheel vrijblijvende offerte per e-mail. De offerte is 10 dagen geldig. U kunt de offerte online accepteren of ondertekenen en per e-mail terug sturen. Hierna ontvangt U een factuur voor de (aan)betaling. Nadat uw betaling bevestigd is wordt uw machine ingepland voor opbouw, of voor transport als deze uit voorraad geleverd wordt.Wat zijn de betalingsvoorwaarden ?

De meeste van onze klanten betalen 100% bij opdracht om zodoende tijd en kosten (internationaal betalingsverkeer) te besparen. Naar keuze mag U ook opteren voor 40%/60%. U betaalt dan 40% bij opdracht en de resterende 60% bij gereedmelding en transport van uw machine. Dit is vaker van toepassing bij machines die nog (af)gebouwd moeten worden.Wat zijn de levertijden ?

G.Weike levert op jaarbasis voor meer dan USD 2.500.000.000 aan machines uit dus er staan altijd ook enorm veel machines op voorraad in onze fabriekshallen. Of we uw machine direct uit voorraad kunnen leveren hangt sterk af van de configuratie en opties op uw machine. Onze servicemedewerker kan bij uw bestelling direct de actuele voorraad raadplegen. Voor Europa geldt daarnaast een transit tijd van 6-8 weken. Een en ander afhankelijk van internationaal transport en geopolitieke omstandigheden.Zijn er nog bijkomende kosten ?

De prijs die U betaalt voor de factory-direct machine is inclusief verpakking in kratten, behandeling tegen insecten en schimmels (fumigatie), transport van de fabriek naar de haven van QINGDAO, huren van een zeecontainer, en transport naar de dichtstbijzijnde haven in Europa.
Bij aankomst dient U meestal nog invoerrechten en douanekosten (gemiddeld 2 tot 4%) eventuele BTW en vervoerskosten van de haven naar uw eindbestemming te voldoen. De BTW kunt U uiteraard weer terug vorderen als U een bedrijf voert. Onze servicemedewerker kan U hierbij ondersteunen.